Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Războiul va aduce o criză alimentară?
07.03.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 632

Războiul din Ucraina va afecta economia țării, dar nu va provoca și o criză alimentară. Deputatul oltean Florin Barbu este de părere că majorarea tarifelor la carburant, energie și gaze nu va afecta și producția fermierilor, mai ales dacă Guvernul va adopta un pachet de măsuri care să-i protejeze pe agricultori.


 Sancțiunile economice impuse Rusiei din cauza declanșării războiului din Ucraina, vor duce la majorarea tarifelor la carburant și la gaze naturale. Criza facturilor nu va afecta și producția, spune deputatul Florin Barbu, care este de părere că agricultorii și-au luat din timp toate măsurile de precauție.
Pentru a veni în sprijinul lor, deputatul oltean a anunțat mai multe inițiative legislative care să protejeze producătorii.
Proiectul ar urma să ajute foarte mult legumicultorii români pentru că nu vor mai fi nevoiți să stea în piețe sau pe marginea șanțului și vor avea posibilitatea să vândă o cantitate mare într-un timp scurt și la un preț mai bun.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022