Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Emil Albotă│„Îmi doresc să avem o poziție constantă”
02.03.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 67

Este a șaptea zi de conflict armat între Rusia și Ucraina. La nivel internațional, statele occidentale au luat mai multe măsuri economice și strategice împotriva Rusiei și au oferit, concomitent, ajutor militar și financiar pentru ucraineni. Deputatul oltean Emil Albotă a dezbătut, în cadrul unei emisiuni la OLT Tv, toate aspectele acestui război rudimentar.


 Conflictul actual din Ucraina este unul atipic. Chiar dacă suntem în era tehnologiei, în care războiul ar trebui să se desfășoare la un click distanță, suntem, astăzi, martori, la o confruntare militară de secol XX. Prezent în emisiunea „De la stânga la dreapta” de la OLT Tv, deputatul oltean Emil Albotă a asociat scenele de pe câmpul de bătălia din orașele ucrainene cu evenimente desprinse din cel de-al Doilea Război Mondial.
Deputatul oltean a mai adăugat că își dorește ca România să continue pe această linie a alianțelor militare cu forțele occidentale, marcând, astfel, o premieră istorică, aceea de a ne păstra o poziție fermă și constantă.
Până în acest moment, aproape 50.000 de ucraineni au trecut granițele țării, fugind din calea acestui război nemilos.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022