Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Planul de creștere a pensiilor și alocațiilor
23.02.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 54

Bunăstarea economică trebuie resimțită și în buzunarele oamenilor. Este principiul după care parlamentarii PSD s-au ghidat de fiecare dată când s-au aflat la guvernare. Deputatul oltean Marius Iancu a explicat planul de creștere treptată a pensiilor și alocațiilor.


 Creșterea alarmantă a facturilor la electricitate și gaze naturale este resimțită puternic de categoriile sociale vulnerabile. De aceea este nevoie de o creștere constantă a veniturilor pentru angajații cu minimul pe economie și pentru pensionari.
Deputatul oltean a vorbit și despre creșterea graduală a alocațiilor pentru copii, astfel încât ei să se poată dezvolta armonios.
De la începutul acestui an punctul de pensie s-a majorat de la 1.442 de lei, la 1.586 de lei, iar creșterea indemnizației sociale minime de la 800 de lei, la 1000 de lei.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022