Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Produsele românești vor ajunge în supermarketuri
14.02.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 61

Comisia de Agricultură a aprobat un nou proiect de lege care vine în ajutorul legumicultorilor. Este vorba de o inițiativă care va elimina practicile comerciale neloiale și va facilita intrarea produselor românești pe rafturile supermarketurilor. Deputații social-democrați spun că industria alimentară trebuie să fie sprijinită, fiind una dintre cele mai mari piețe de muncă din țară.


 Proiectul de Lege privind practicile comerciale neloiale dintre întreprinderi în cadrul lanțului de aprovizionare agricol și alimentar a fost aprobat, astăzi, în Comisia de Agricultură, cu majoritate de voturi. Potrivit deputatului oltean Florin Barbu, inițiativa urmează să reglementeze relațiile comerciale dintre furnizori și cumpărători în lanțul de aprovizionare.
Florin Barbu, deputat PSD Olt
„Este o victorie a noastră, a tuturor celor implicați în acest domeniu și, după un an, de dezbateri, Proiectul de Lege privind practicile comerciale neloiale dintre întreprinderi în cadrul lanțului de aprovizionare agricol și alimentar, care transpune Directiva UE 2019/633, va ajunge la vot, în Camera Deputaților.
Avem datoria să susținem industria alimentară care poate fi cel mai mare sector, ca cifră de afaceri, și cel mai mare angajator din România.”
Proiectul ar urma să ajute foarte mult legumicultorii români pentru că nu vor mai fi nevoiți să stea în piețe sau pe marginea șanțului și vor avea posibilitatea să vândă o cantitate mare într-un timp scurt și la un preț mai bun.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022