Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Săptămâna prevenirii criminalităţii
21.05.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 141

A început „Săptămâna Prevenirii Criminalităţii”. Campania se desfășoară în județul Olt și la nivel național, iar în cadrul activităților, polițiștii vor să prevină infracțiunile de orice fel în rândul tinerilor. Prima zi a fost dedicată victimizării minorilor, iar astăzi polițiștii au vorbit despre siguranța în mediul online.


În perioada 20-24 mai 2024, Poliţia Română desfăşoară la nivel naţional o serie de activităţi dedicate prevenirii infracţionalităţii, în cadrul acțiunii „Săptămâna Prevenirii Criminalităţii”. Manifestările au început și în județul Olt. Dacă ieri, polițiștii au vorbit despre victimizarea minorilor, astăzi s-a discutat despre siguranța în mediul online.
Mâine este despre prevenirea violenței domestice, joi au loc activități pentru prevenirea infracțiunilor contra patrimoniului, iar vineri, campania se încheie cu activități pentru prevenirea disparițiilor de minori și a plecărilor voluntare.
Siguranța elevilor reprezintă una dintre prioritățile polițiștilor olteni. Astfel, în fiecare zi din această săptămână, oamenii legii vor desfășura acțiuni de informare pentru a preveni acest gen de fapte.
Reprezentanții IPJ îi încurajează pe toți cetățenii să participe activ la aceste evenimente și să contribuie la crearea unui mediu mai sigur pentru comunitate.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE