Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
A agresat sexual un copil de 9 ani
21.05.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 252

Un bărbat de 59 de ani a fost arestat preventiv pentru acuzația de agresiune sexuală împotriva unui minor. Victima este o fetiță de doar nouă ani, pe care individul a abordat-o în stația de autobuz. Parchetul de pe lângă Judecătoria Balș a preluat cazul, iar bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.


Agresiune sexuală împotriva unui copil de nouă ani. Poliția și Parchetul Balș au deschis o anchetă, fiind cercetat un bărbat de 59 de ani, care ar fi vrut să abuzeze o fetiță. Potrivit anchetatorilor, totul s-a petrecut că data de 09.05.2024 când, inculpatul, în timp ce se afla în staţia de autobuz de zona Oficiului Poştal Balş, a luat-o de mână pe persoana vătămată, în vârstă de 9 ani, pe care nu o cunoştea.
„Ulterior, a urcat după aceasta într-un microbuz care circula pe ruta Balş – Călui, s-a aşezat lângă ea, a continuat să o ia de mână şi a mângâiat-o pe picior, în zona inghinală, provocându-i persoanei vătămate o stare de temere şi de disconfort şi fiind la un moment dat observat în mod direct de către două martore, care au invitat-o pe persoana vătămată să se mute pe un alt loc, lângă acestea”, apare în comunicatul Parchetului Balș.
Inculpatul a fost reţinut pentru 24 de ore prin ordonanţa organelor de cercetare penală din cadrul Poliţiei Oraşului Balş – Compartimentul Investigaţii Criminale din data de 19.05.2024.
Pe 20.05.2024, procurorul de caz a formulat propunere de luare a măsurii arestării preventive, iar în aceeaşi dată propunerea a fost admisă de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Balş, inculpatul fiind arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Pentru fapta sa, bărbatul riscă ani buni de închisoare.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE