Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
S-a sinucis după ce a pierdut la păcănele
16.02.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 3715

Gest extrem al unui tânăr de 27 de ani, care s-a sinucis, seara trecută, aruncându-se în râul Olt. Pierduse o sumă de bani la păcănele și s-a certat cu tatăl său. O persoană l-a văzut când s-a aruncat în apă și a dat alarma la 112. Pompierii și scafandrii l-au adus la mal fără suflare. Cazul a fost preluat de poliție.


 S-a sinucis la 27 de ani. Un tânăr din Piatra Olt a ales să își pună capăt zilelor, seara trecută, după o ceartă cu familia.
Nenorocirea s-a întâmplat în zona Plajei Olt, unde băiatul a lăsat mașina pornită, cu farurile aprinse, și a sărit în apă de pe ponton. O persoană a văzut totul și a sunat la 112. Polițiștii au anunțat imediat familia victimei, care a venit într-un suflet la locul tragediei.
Tânărul a fost resuscitat timp de 90 de minute, dar fără rezultat favorabil. Cadrele medicale au constat decesul, iar polițiștii au preluat cazul, pentru cercetări.
Părinții tânărului sunt acum în stare de șoc. Potrivit anchetatorilor, în urmă cu două zile, el pierduse o sumă importantă la păcănele.
Ieri, le-a cerut părinților bani și s-a certat cu tatăl său. Și-a spart telefonul, după care s-a urcat în autoturism și a plecat direct pe malul Oltului, unde și-a pus capăt vieții.
Este al doilea caz de sinucidere din cauza jocurilor de noroc, înregistrat la Poliția Olt, în ultimele luni. În decembrie 2023, un alt bărbat, de 37 de ani, din Slatina, a fost găsit spânzurat în locuința sa.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE