Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Decapitat și aruncat în toaletă
07.12.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2955

O crimă înfiorătoare a zguduit comuna Slătioara din județul Olt. Un bărbat a fost ucis și decapitat de altul, capul și mâna fiindu-i aruncate într-o toaletă. Criminalul are 70 de ani și își recunoaște fapta doar pe jumătate. El a fost arestat și riscă închisoarea pe viață. Vă avertizăm, urmează informații și imagini care vă pot afecta emoțional!


 O ceartă între doi bărbați s-a încheiat tragic, ieri, în comuna Slătioara. Totul s-a întâmplat într-o locuință socială din localitate, pe fondul consumului de alcool. Poliția a fost alertată de vânzătoarea unui magazin că, în spatele unei societăți comerciale, se află o persoană decedată.
La fața locului au ajuns polițiștii și procurorii, care au descoperit că este vorba despre o crimă, iar victima e un bărbat de 50 de ani, din localitate.
Cruzimea cu care a fost comisă fapta i-a șocat până și pe anchetatori. Bărbatul de 70 de ani l-a omorât pe cel de 50 de ani cu un topor, după care l-a decapitat și i-a tăiat o mână.
Potrivit anchetatorilor, criminalul este cercetat pentru omor calificat și profanare de cadavre sau morminte. El
recunoaște doar a doua infracțiune, nu și pe prima. Susține că l-a găsit mort pe bărbat și s-a gândit să îl decapiteze și să îi taie mâna, pentru a-l putea transporta afară din locuința sa.
Criminalul a fost arestat, astăzi, și riscă închisoarea pe viață.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE