Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Câine mușcat de stăpân, la Cezieni
30.10.2023
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 1415

Caz șocant în comuna Cezieni. O filmare cu un câine chinuit și chiar mușcat de către stăpân a ajuns în mediul online. Polițiștii s-au sesizat imediat. Atenție, urmează imagini ce vă pot afecta emoțional.


 Scene revoltătoare în comuna Cezieni din județul Olt. Un bărbat de 34 de ani s-a filmat în timp ce își mușca unul dintre câini și s-a postat, mai apoi, pe rețelele de socializare. Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor s-au sesizat imediat și au desfășurat mai multe controale la locuința bărbatului. Acolo au fost găsiți nu mai puțin de opt câini într-o stare precară de sănătate, cu mai multe afecțiuni dermatologice.
Bărbatul este cercetat penal, acum, de către poliție pentru fapta sa. Animalele au fost ridicate și predate unei Asociații pentru Protecția Animalelor, din județul Dolj.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024