Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Accident cu trei mașini la Slatina
01.06.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 687

Accident violent, seara trecută, la Satina, cu trei autoturisme implicate. Acestea erau conduse de o femeie, un bărbat și o minoră de 16 ani. Potrivit informațiilor anchetatorilor, vinovat este chiar bărbatul, care nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers, acesta fiind si sub influența alcoolului.


 Accident de circulație cu un șofer băut, seara trecută, la Slatina. Evenimentul s-a produs în intersecția de la Vâlcea. Potrivit anchetatorilor, tânărul, în vârstă de 34 de ani, din localitate, a schimbat direcția de deplasare, fără să se asigure. A intrat într-un autoturism condus de o femeie de 34 de ani, din municipiul București, pe care l-a proiectat într-o mașină condusă de o tânără, de 16 ani, din comuna Milcov. În accident au fost rănite tânăra de 16 ani și femeia de 34 de ani, ambele fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.
Polițiștii spun că minora conducea o mașină destinată celor cu vârsta de peste 16 ani, pentru care are permis de conducere categoria AM, B1.
Șoferul care a provocat accidentul era băut.
În urma accidentului, circulația a fost îngreunată în zonă, până la definitivarea cercetărilor poliției la fața locului. Ancheta continuă în acest caz, șoferul vinovat fiind cercetat pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE