Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ziua Eroilor, marcată la Slatina
24.05.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 224

Ziua Eroilor a fost marcată, astăzi, la Slatina. Autoritățile locale și județene, împreună cu reprezentanții MAI, ai instituțiilor publice și partidelor politice, au participat în număr mare la manifestări. La Cimitirul Eroilor au fost depuse coroane în memoria celor căzuți pe câmpul de luptă.


 În fiecare an, Ziua Eroilor este celebrată odată cu sărbătoarea creştină a Înălţării Domnului, evocând memoria celor căzuţi de-a lungul veacurilor pe câmpurile de luptă, pentru credinţă, libertate, dreptate şi pentru apărarea ţării. La Slatina, autoritățile au marcat această zi importantă la Cimitirul Eroilor. La manifestări au participat autorități locale și județene, reprezentanți ai instituțiilor publice și ai partidelor politice.
Au fost momente solemne, în care autoritățile au vorbit despre însemnătatea acestei zile istorice. Zeci de coroane au fost depuse în memoria celor căzuți la datorie.
Manifestările s-au încheiat cu parada militară. Garda de onoare, dar și membrii formației Lyra Band, au defilat în aplauzele celor prezenți.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE