Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Consilierul George Șofaru, agresat pe câmp de doi ciobani
21.03.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 741

Imagini sălbatice filmate pe un câmp la marginea localității Văleni. Consilierul județean George Șofaru a fost agresat de doi consăteni, un bărbat de 52 de ani și un minor de 14 ani. Agresorii au spart și geamurile laterale ale autoturismului consilierului. În urma incidentului, bărbatul de 52 de ani a fost reținut de polițe.


 La Văleni, ca-n vestul sălbatic. Consilierul județean, George Șofaru a fost agresat, ieri, pe câmpul de la marginea localității, de un cioban și fiul său minor, ambii din localitate. Tânărul spune că a fusese informat despre faptul că i-au fost distruse culturile agricole de către un cioban din localitate, iar luni dimineață a mers să vadă despre ce este vorba. Acolo a dat peste agresori, care s-au năpustit asupra lui cu o bâtă și i-au spart geamurile autoturismului.
Tânărul agresat spune că nu este singura victimă a celor doi ciobani. Mai mulți localnici au avut conflicte cu aceștia, tot din cauza faptului că le-au distrus culturile agricole.
În urma acestui incident, consilierul George Șofaru a fost rănit. El și-a scos un certificat medico-legal și a depus plângere împotriva agresorilor.
Polițiștii l-au reținut pe agresorul de 52 de ani, pentru 24 de ore.
Bărbatul a fost prezentat, astăzi, instanței de judecată, care a dispus punerea sa sub control judiciar pentru o perioadă de 60 zile. În acest caz este anchetat și minorul, pentru faptele sale de violență.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE