Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Încă un accident violent la Jitaru
16.03.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 4767

Viteza și neatenția șoferilor continuă să facă victime pe șoselele din Olt. Aseară, un alt accident de circulație s-a produs pe DN 65, în localitatea Jitaru. Trei vehicule au fost implicate, iar o persoană a ajuns la spital. Traficul a fost blocat între Slatina și Pitești mai bine de două ore.


 Accident violent, seara trecută, pe DN 65-E 574, în localitatea Jitaru. Neatenția și neadaptarea vitezei la condițiile meteo au fost la un pas să producă o nouă tragedie. Din fericire, nimeni nu și-a pierdut viața.
Victima este un bărbat de 60 de ani, din Slatina, șoferul autoturismului. Potrivit medicilor de la Spitalul din Slatina, acesta a suferit răni ușoare și nu a necesitat internarea.
Anchetatorii spun că șoferul autotrenului cu remorcă ar fi produs accidentul. Acesta nu a păstrat distanța regulamentară față de vehiculul din fața sa, care a frânat brusc. A frânat și el, remorca a intrat în balans și a ajuns pe contrasens, lovind un TIR și un autoturism care circulau regulamentar. Șoferul care a provocat accidentul este cercetat penal.
În urma accidentului, traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri de mers mai bine de două ore.
Tot ieri, un accident de circulație grav s-a produs în aceeași zonă. Un şofer de 23 de ani, din Piteşti, a ajuns cu autoturismul în pârâul Negrişoara. Era singur în mașină și a reușit să iasă, târându-se până la mal, în încercarea de a cere ajutor.
Tânărul circula pe direcţia Slatina-Piteşti, când a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a răsturnat în pârâu. Șoferul a suferit răni grave, în urma accidentului.
Potrivit medicilor de la Spitalul din Slatina, el a suferit paralizie de la brâu în jos și a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie din Craiova. Polițiștii continuă cercetările în ambele cazuri.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE