Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Week-end cu accidente pe drumurile din Olt
29.01.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2607

Week-end cu accidente pe drumurile din județul Olt. Neatenția, dar mai ales viteza, au băgat în spital șase oameni, printre care și un copil, numai într-o singură zi. Pe Drumul Județean 546A, două mașini s-au lovit violent, iar la Balș o șoferiță a intrat cu mașina într-un parapet de pe marginea drumului.


 Accident de circulație grav, duminică, pe Drumul Județean 546 A, între localitățile Schitu și Brebeni. Două mașini s-au lovit după ce unul dintre șoferi nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a pierdut controlul volanului într-o curbă. Mașina a intrat într-un autoturism care circula din sens opus.
În urma accidentului, cinci persoane, printre care și un copil de patru ani, au fost rănite, fiind transportate la Spitalul din Slatina.
Șoferii nu consumaseră alcool. Polițiștii i-au întocmit dosar penal celui care a provocat accidentul. Tot ieri, un alt eveniment rutier s-a produs în orașul Balș. O tânără de 27 de ani a intrat cu mașina într-un parapet de pe marginea drumului.
Șoferița a fost transportată tot la Spitalul Județean de Urgență Slatina, pentru a primi îngrijiri medicale. Potrivit Poliției, ea a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. Vineri și sâmbătă au avut loc alte două accidente, ambele în afara localității Optași-Măgura. Trei persoane au fost rănite într-unul dintre evenimente și au ajuns la spital. Polițiștii continuă cercetările în toate aceste cazuri.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE