Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Zeci de câini înfometați și schingiuiți la Cezieni
26.01.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1123

Este anchetă la Poliția Olt, după ce zeci de câini au fost înfometați și schingiuiți la un adăpost de animale improvizat din comuna Cezieni. Proprietarul este cercetat penal și riscă ani buni de închisoare. Poliția Animalelor Olt a deschis o anchetă, iar patrupedele au fost duse într-un adăpost din județul Galați.


 Imagini de groază cu mai mulți câini maltratați au fost postate pe o rețea de socializare. Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că un tânăr de 34 de ani ar fi supus la suferințe fizice mai mulți câini, în comuna Cezieni. Din păcate, informațiile s-au confirmat.
Se pare că bărbatul primea bani de la mai multe asociaţii de protecţie a animalelor, tocmai pentru îngrijirea acestora. Dar, în loc să le hrănească, le înfometa și le chinuia.
Adăpostul ilegal de animale de la Cezieni funcționa de mai mulți ani. Potrivit Poliției Olt, bărbatul este cercetat în libertate pentru fapta sa și riscă între 2 și 7 ani de închisoare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE