Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Percheziții pentru braconaj cinegetic
27.11.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2488

Polițiștii olteni au descins la locuința unui tânăr, din comuna Crâmpoia, acuzat de braconaj cinegetic și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Oamenii legii au găsit la locuința acestuia câini ogari, trofee, o armă de tir sportiv cu aer comprimat, deținută ilegal, precum și alte elemente de muniție destinate acestei arme.


Polițiștii din cadrul Biroul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase al Inspectoratului de Poliție al Județului Olt, au efectuat, ieri, o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat, de 22 de ani, din comuna Crâmpoia, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de braconaj cinegetic și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

„În fapt, bărbatul era cercetat într-un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de braconaj cinegetic, fiind bănuit de fapte de braconaj, săvârșite pe parcursul anului 2021, pe fondurile cinegetice de pe raza județului Olt”, apare în comunicatul IPJ Olt.
Percheziția domiciliară a fost făcută în baza unui mandat de percheziție emis de către Judecătoria Slatina, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale.

Comunicat IPJ Olt
„Cu ocazia percheziției, polițiștii au identificat și ridicat în vederea continuării cercetărilor: 3 câini din rasa ogar sau metiși, 2 trofee de cervide, o armă de tir sportiv cu aer comprimat, deținută ilegal, elemente de muniție destinate acestei arme, precum și alte bunuri susceptibile a fi folosite la activitatea infracțională a suspectului”

Potrivit reprezentanților IPJ, urmează a fi extinsă urmărirea penală pentru infracțiunea de "Nerespectarea regimului armelor și munițiilor" faptă prevăzută și pedepsită de codul penal, totodată urmând a fi desfășurate activități în vederea stabilirii trasabilității armei indisponibilizate.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE