Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Taraful Rutenilor, spectacol incendiar la Slatina
26.09.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1015

Ultima seară de concerte organizate de Primăria municipiului Slatina, în cadrul celei de-a 26-a ediții a Festivalului de Umor „Oltenii și... restu' lumii” a fost una incendiară. Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor au făcut show total, iar distracția a atins cote maxime la Slatina. Artista a primit pe scenă pașaportul de oltean, dar și un portret creionat de artistul Gogu Neagoe.


 Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor au încheiat spectaculos cea de-a treia seară de concerte organizate la Slatina, în cadrul Festivalului Oltenii și... restu' lumii”. Artista și band-ul său au făcut publicul să vibreze pe piesele lor, spectatori de toate vârstele cântând și dansând pe melodii celebre, timp de aproape o oră.
Un festival devenit deja tradiție, pe placul oamenilor de toate vârstele, care ar trebui să dureze o săptămână, a spus artistul Andrei Duban, care a prezentat întreg spectacolul din week-end.
Carmen Chindriș a devenit olteancă cu acte în regulă. A primit chiar pe scenă pașaportul de oltean, dar și un portret realizat de cunoscutul caricaturist Gogu Neagoe.
A fost ediția cu numărul 26 a Festivalului de Umor „Oltenii și... restu' lumii”, organizată de Primăria municipiului Slatina. În toate cele trei seri de concerte, mii de oameni au venit în Parcul Tineretului să vadă artiștii preferați. Au cântat și au dansat alături de ei, trăind momente de neuitat la acest mare festival.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE