Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Neatenția la calea ferată, amendată de poliție
20.09.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 270

Poliția Transporturi Olt a făcut controale la trecerile de cale ferată. Au fost vizați șoferii care nu opresc pentru a se asigura, ori nu așteaptă trecerea trenului, deși semnalele luminoase și sonore sunt în funcțiune. Acțiunea a avut ca scop prevenirea accidentelor de circulație.


 Poliţiştii Biroului Județean de Poliție Transporturi Olt au desfășurat acțiuni pentru prevenirea accidentelor la trecerile la nivel cu calea ferată. Oamenii legii au fost prezenți, atât în gări, în trenuri, dar și la trecerile de cale ferată. Au fost legitimate peste 100 de persoane, fiind verificate și controlate și 90 de autovehicule.
Șoferii care au încălcat regulile au fost amendați, în funcție de abaterile constatate. Unii au rămas fără dreptul de a conduce pentru o perioadă.
Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Piatra Olt au depistat la pasajul de trecere la nivel cu calea ferată din localitate un șofer de 63 de ani, din județul Vâlcea, care a traversat pasajul fără a opri pentru a aștepta trecerea trenului, deși semnalele luminoase și sonore erau în funcțiune. Ulterior, tot polițiștii din Piatra Olt au identificat, la același pasaj, o femeie, în vârstă de 37 de ani, din orașul Brașov, în timp ce conducea un autoturism și care a traversat pasajul fără a opri pentru a aștepta trecerea trenului. Ambii conducători auto au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1.305 de lei, iar ca măsură complementară, polițiștii le-au reținut permisul de conducere, pentru o perioadă de 120 de zile.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE