Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mită pentru permisul de conducere
11.08.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 200

Pentru a obține un permis de conducere, în mod sigur și rapid, oamenii sunt dispuși să facă orice este posibil. Este și cazul unei femei care a încercat să mituiască agentul de poliție examinator, pentru a trece cu brio proba teoretică a examenului auto. Șpaga oferită a fost refuzată, iar acum femeia este cercetată penal pentru dare de mită.


Practica șpăgii pentru permisul auto nu mai este o variantă sigură. Din cauza unei încercări de mituire poți să te alegi cu un dosar penal. Este și cazul unei femei din Osica. Aceasta a încercat să obțină permisul de conducere într-un mod ușor și sigur. Concret, femeia i-a înmânat dosarul polițistului examinator, în care a fost introdusă o bancnotă de 50 de euro. Ofițerul de poliție a refuzat suma de bani și a anunțat imediat organele competente, iar în locul unui permis, femeia s-a ales cu un dosar penal.
Din primele informații, se pare că femeia trebuia să ajungă în Franța și avea nevoie de un permis de conducere în cel mai scurt timp posibil. Procurorul de caz a dispus, în acest sens, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile și interdicția părăsirii granițelor țării.
Cercetările în acest caz sunt în desfășurare, urmând a se stabili și pedeapsa. Până la pronunțarea sentinței, femeia va beneficia de prezumția de nevinovăție.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022