Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Summer Film & Istanbul Street Food la Slatina
03.08.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 958

În perioada 5 – 7 august slătinenii sunt invitați din nou la distracție și la relaxare. Parcul Tineretului va fi gazda a trei evenimente comasate într-unul singur: Slatina Summer Film, Istanbul Street Food Festival și Summer Concert. Organizatorii promit trei zile cu distracție, voie bună și mâncăruri alese.


Sezonul estival din acest an nu s-a încheiat, iar, la Slatina, primăria vine în fața oamenilor cu un concept cu totul nou. Slatina Summer Film, Istanbul Streed Food Festival și Summer Concert sunt cele trei evenimente la care relaxarea, distracția și, mai ales, preparatele culinare vor fi la cote maxime.

În Parcul Tineretului vor fi amenajate o scenă pentru DJ, o zonă specială pentru proiecția de film, dar și mai multe mese și bean bag-uri, pentru ca slătinenii să se poată bucura de atmosfera de festival.
Potrivit organizatorilor, în zilele 5 – 7 august vor fi difuzate filmele „Casablanca”, „BD la munte și la mare” și „DUNE”. La finalul fiecărei seri vor concerta Trupa ONE și cei de la OVERBEAT.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022