Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Movileni│A intrat cu TIR-ul în curțile oamenilor
02.08.2022
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 1498

Accident, seara trecută, în comuna olteană Movileni. Un TIR încărcat cu paleți de ață s-a răsturnat în curțile a doi locatari, după ce s-a izbit de gardurile caselor acestora. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și de prim-ajutor, după care bărbatul a fost transportat la spital.


 Aseară, în jurul orei 21:00, doi localnici din comuna Movileni s-au trezit cu un TIR, chiar în curțile lor. Bărbatul de 39 de ani, din județul Dolj, transporta o cantitate mare de paleți cu ață. La un moment dat, șoferul a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de două garduri.
La locul accidentului, au ajuns și cei de la ambulanță, care l-au transportat pe șofer la spital. Acesta nu consumase alcool, spun polițiștii.
Împrejurările care au condus la acest eveniment sunt încă inexacte, iar cercetările continuă în acest caz.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022