Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Poliția Rutieră: „Drum bun, fără evenimente pe DEx12”
27.07.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1057

„Drum bun pe Drumul Expres, fără evenimente rutiere!” Este mesajul Poliției Rutiere Olt, pentru șoferii care, începând de astăzi, pot circula pe drumul de mare viteză, de la Valea Mare și până la intrarea în Balș. Conducătorii auto sunt sfătuiți să nu depășească viteza maximă, adică 120 de kilometri la oră. Întrucât în zonă se va acționa cu aparatele radar, pentru prevenirea accidentelor de circulație. De asemenea, nu au voie pe Drumul Expres căruțe, mopede sau utilaje agricole.


 Odată cu deschiderea Tronsonului 2 al Drumului Expres Craiova-Pitești, Poliția Rutieră Olt vine cu o serie de recomandări, pentru prevenirea accidentelor de circulație. Se circulă perfect, drumul este unul modern, iar șoferii sunt tentați să meargă tare. Polițiștii le recomandă să nu conducă cu viteză excesivă, pentru că riscul de accidente este mare.
Chiar dacă e un drum de mare viteză, limita maximă admisă este de 120 de kilometri la oră. De asemenea, nu pot circula pe Drumul Expres mopede, căruțe sau utilaje agricole. Polițiștii vor acționa cu aparatele radar.
Polițiștii rutieri transmit conducătorilor de vehicule care circulă pe Drumul Național 65 - European 574, din direcția Slatina către Pitești, faptul că la nodul rutier cu Drumul Expres 12, de la Valea Mare, au obligația de a opri, de a se asigura și a acorda prioritate de trecere vehiculelor care circulă pe Drumul Expres 12, din direcția Piatra Olt către Pitești.
„Menționăm faptul ca Drumul Național 65 - European 574 este semnalizat, în această zonă, cu indicator rutier de limitare a vitezei maxime de deplasare la 40 km/h, indicator - "sfârșitul drumului cu prioritate", precum și indicatorul STOP”, este mesajul reprezentanților Poliției Olt, pentru ca circulația să se desfășoare în condiții de siguranță.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE