Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
ISU Olt│Femeie de 82 de ani, salvată din fântână
30.06.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 429

Misiune spectaculoasă și extrem de dificilă pentru salvatorii olteni de la ISU și SMURD. Timp de mai multe ore, au intervenit pentru a scoate dintr-o fântână adâncă de 10 metri, o femeie de 82 de ani care a căzut în gol.


 Misiune dificilă, finalizată cu succes de salvatorii olteni, care au acționat în comuna Pleșoiu, pentru salvarea unei persoane dintr-o fântână.
Imediat după anunțarea evenimentului la 112, la locul evenimentului au fost direcționate o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, un container multirisc, un echipaj SMURD, o autospecială pentru intervenție la înălțime și mai multe autospeciale pentru primă intervenție.
Mijloacele de intervenție au fost suplimentate cu două buldoexcavatoare de la Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență Pleșoiu și Găneasa și un excavator de la un operator privat.
Diametrul de numai 40 de centimetri al fântânii, a îngreunat în mod special intervenția, inițial acționându-se pentru extragerea tuburilor.
Având în vedere vârstă victimei (82 de ani) și perioada destul de lungă în care aceasta s-a aflat în apă, s-a luat decizia introducerii unui pompier în fântână, cu ajutorul accesoriilor pentru intervenție în medii ostile vieții.
Victima a fost asigurată și s-a reușit aducerea acesteia la suprafață, cu semne vitale prezente, de unde a fost preluată de echipajele medicale.
Pacienta a fost transportată la UPU Slatina, cu hipotermie și agitație, pentru investigații medicale amănunțite.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024