Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Jandarmii olteni, în lupta cu drogurile
24.06.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 162

Jandarmeria Olt împreună cu Poliția și reprezentanții Serviciului Antidrog Olt desfășoară, în aceste zile, acțiuni pentru prevenirea consumului de droguri în rândul tinerilor. Oamenii legii le oferă acestora materiale informative, iar cu ajutorul unor ochelari speciali, îi invită să experimenteze efectele declanșate de consumul de droguri și alcool.


 Odată cu debutul celui mai mare Festival Concurs Național ”Călușul Românesc”, în municipiul Slatina, Poliția și Jandarmeria Olt organizează, în aceste zile, activități de prevenire a consumului de droguri în rândul tinerilor. Acțiunile au loc, zilnic, în Parcul Tineretului, unde se desfășoară festivalul, iar slătinenii se adună în număr mare.
Tinerii prezenți la concurs, dar și spectatorii vor putea experimenta „ochelarii de droguri și alcool” ce simulează efectele grave care pot fi declanșate de consumul de droguri, respectiv alcool.
Astfel de acțiuni preventive vor mai avea loc pe parcursul verii, spun reprezentanții MAI, întrucât, în perioada vacanței, tinerii pot fi tentați să experimenteze aceste substanțe, care, în cele mai multe cazuri, au urmări dintre cele mai grave.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE