Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Căruță spulberată de tren la Valea Mare
21.06.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 193

Accident feroviar, în această după-amiază, în comuna Valea Mare. O căruță a fost spulberată de un tren Regio Expres, care circula pe ruta Craiova - București. Polițiștii spun că vinovat este căruțașul, care a traversat liniile de cale ferată printr-un loc nepermis. Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime.


 Un tânăr de 29 de ani a văzut moartea cu ochii, în această după-amiază, după ce căruța sa a fost spulberată de un tren. Accidentul s-a întâmplat în comuna Valea Mare. Potrivit Poliției, căruțașul a traversat printr-un loc nepermis. Una dintre roțile căruței ar fi rămas blocată pe calea ferată, iar atelajul a fost lovit în plin de un tren Regio Expres care circula pe ruta Craiova - București.
La fața locului au ajuns polițiștii de la Biroul Județean de Poliție Transporturi Olt - Postul de Poliție Transporturi Feroviare Slatina. În urma evenimentului, nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale, fiind produse doar pagube materiale. După aproximativ 40 de minute, trenul și-a continuat deplasarea către București.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE