Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
A fugit de Poliție și a făcut accident
21.06.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 285

Un bărbat din Slatina a făcut spectacol cu autoturismul, în timp ce fugea de Poliție. Din cauza vitezei și a neatenției, a intrat cu mașina într-un gard și s-a oprit într-o casă nelocuită. Poliția îl urmărea pentru că șoferul a refuzat să oprească la semnalul echipajului rutier. Cel mai probabil, era băut, spun oamenii legii, pentru că a refuzat testarea cu aparatul etilotest.


 Un șofer a fugit cu Poliția pe urme, noaptea trecută, iar cursa nebună s-a încheiat la spital. Polițiștii Secției nr. 7 de Poliție Rurală Dăneasa au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, care și-a continuat deplasarea, fără a opri. Echipajul a pornit în urmărire.
„Polițiștii au procedat la urmărirea acestuia prin comuna Dăneasa și Radomirești, pe Drumul Național 6 – European 70, unde, după aproximativ 25 de kilometri, în comuna Mihaiești, autoturismul a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un gard și cu o casă nelocuită”, apare în comunicatul Poliției Olt.
Polițiștii l-au identificat pe șoferul autoturismului ca fiind un bărbat de 37 de ani, din municipiul Slatina, ce nu posedă permis de conducere. Acesta se afla singur în autoturism și a refuzat testarea cu aparatul etilotest. El a fost transportat la spital, întrucât a necesitat îngrijiri medicale, fiindu-i recoltate și probe de sânge. Polițiștii îl cercetează acum pentru infracțiunile de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, vătămare corporală din culpă și distrugere din culpă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE