Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Accidente grave pe drumurile din Olt
19.06.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2830

Mai multe accidente de circulație au avut loc, în ultimele zile, pe drumurile din județul Olt. La Slatina, o femeie a fost accidentată în timp ce traversa strada, iar la Movileni, un biciclist a fost lovit mortal de un șofer băut. Ultimul accident s-a produs, în această dup-amiază, pe Drumul Expres Craiova-Slatina-Pitești.


 Sfârșit de săptămână cu accidente rutiere pe drumurile din județul Olt. În week-end, o femeie a fost lovită de un autoturism pe bulevardul Nicolae Titulescu, din Slatina. Potrivit Poliției, victima traversa pe trecere când o mașină a izbit-o în plin. Tot în week-end, un accident mortal s-a produs în comuna Movileni. Un biciclist a fost spulberat de un autoturism al cărui șofer era băut. Victima a rămas blocată în parbrizul mașinii și a murit la scurt timp. Șoferul, care avea o alcoolemie de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, a fost reținut de Poliție.
Conducătorul auto a fost prezentat, astăzi, instanței, cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
Un alt accident de circulație s-a produs, în această după-amiază, pe Drumul Expres 12 (DEx12) pe sensul de mers Craiova către Pitești, la kilometrul 32, în zona orașului Piatra Olt. Două autoturisme s-au lovit, după ce o șoferiță din Argeș nu a respectat semnificația indicatorului „Accesul interzis” și a intrat pe contrasens, lovind o mașină în care se afla doar șoferul. În urma impactului, autoturismul condus regulamentar a fost proiectat în semiremorca unui TIR.
În accident au fost răniți conducătoarea auto, un pasager aflat în mașina sa, care a fost transferat cu elicoperul Smurd la un spital din Cariova, dar și șoferul celuilalt autoturism. Bărbatul care conducea TIR-ul nu a necesitat îngrijiri medicale. Potrivit Poliției, conducătorii auto nu se aflau sub influența alcoolului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE