Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Festivalul florilor, atracția de sezon a slătinenilor
20.05.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1897

A XXVI-a ediție a Expo Flora și-a deschis porțile, spre bucuria slătinenilor care au venit să vadă ce le-au pregătit organizatorii și să își încânte privirile cu peisajul floral deosebit. Edilii Slatinei au vizitat și ei expoziția, au stat de vorbă cu producătorii, au admirat plantele și au gustat din bunătățile tradiționale.


Zeci de producători din toate colțurile țării au scos din sere plante de tot felul, de la trandafiri și mimoze până la plante aromatice. Primii vizitatori au venit dis-de-dimineață, iar printre aceștia au fost și reprezentanții Primăriei Slatina, care au organizat acest eveniment devenit deja tradiție.
Primarul Slatinei, Emil Moț, și cei doi viceprimari au trecut pe la fiecare stand să stea de vorbă cu fiecare expozant.
Organizatorii se bucură de succesul acestui eveniment și spun că Expo Flora va fi organizat și în anii următori.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022