Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Brigada Autostrăzi și polițiști din 4 județe, la Slatina
19.05.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 4129

Acțiune de amploare în traficul din județul Olt. Polițiști de la Brigada Autostrăzi și din patru județe din țară au desfășurat, astăzi, controale, pe drumurile din Olt. Echipajele au acționat pe Drumul Expres Craiova-Slatina-Pitești, în orașe și în comune, pentru a preveni accidentele de circulație.


Primele controale pe Drumul Expres Craiova-Slatina-Pitești, în județul Olt. Poliția a desfășurat astăzi o amplă acțiune în trafic pentru a preveni accidentele de circulație. Echipajele au fost prezente, atât pe Drumul Expres, dar și în municipiul Slatina, în orașele și în comunele din județ. Pentru prima dată, în Olt a participat la o astfel de acțiune Poliția Brigada Autostrăzi.
Și la Slatina, polițiștii au oprit mai multe autoturisme, fiind aplicate amenzi șoferilor găsiți cu nereguli.
La acțiune au participat peste 80 de polițiști din țară, împreună cu cei de la Brigada Autostrăzi. Șoferii au spus că aceste controale în trafic sunt foarte bune.
Controalele s-au desfășurat în intervalul orar 12.00-16.00, timp în care polițiștii au aplicat sute de amenzi, pentru diferite abateri. Verificările vor continua în trafic și în perioada următoare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022