Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Alro Slatina a mai închis o hală
21.01.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1362

Criza Alro Slatina se adâncește din cauza creșterii prețului la energie electrică și gaze naturale. Încă o hală se închide începând de astăzi. Este vorba despre hala nr. 8, unde muncitorii fabricii au început deja procedurile pentru oprirea cuvelor. E a doua hală care își încetează activitatea la Alro Slatina, luna aceasta. Iar diminuarea capacității de producție a fabricii este abia la început, spun angajații care se pregătesc de un nou protest.


Alro Slatina mai închide încă o hală. Hala cu nr. 8 este a doua în care vor fi oprite cuvele, la mai puțin de două săptămâni, după cea fost oprită activitatea halei de electroliză nr.9. Muncitorii fabricii au protestat ieri, la București, disperați că își vor pierde locurile de muncă, după ce Alro Slatina va reduce capacitatea de producție cu 60%. Asta înseamnă că jumătate din cei aproape 3.000 de salariați vor pleca acasă, în șomaj tehnic.
Timp de două ore au pichetat aluminiștii, ieri, sediul Ministerului Energiei, fără să primească vreun răspuns pentru revendicările lor. Angajații cer încheierea unor contracte la energie electrică și gaze la prețuri accesibile, pentru ca fabrica să fie salvată de la închidere. Între timp, salariații fabricii de aluminiu pregătesc un nou miting de amploare, care va avea loc în perioada următoare, tot la București.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022