Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Disney Cup|Competiție dificilă, premiu pe măsură
22.05.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 162

Concursul local de cultură generală Disney Cup a oferit momente inedite la Școala Gimnazială Nr.3 din Slatina. Copiii de clasa a V – a au trecut printr-un baraj dificil, desfășurat între trei elevi cu același punctaj. Aceeași situație a fost și la clasa a VII – a, acolo unde câștigătorul en-titre a fost la egalitate cu cel din acest an.


 Disney Cup Slatina oferă, în fiecare an, șansa a câte 36 de elevi să se bucure de o săptămână în parcul de distracții Disneyland și în Paris. Mii de copii se înscriu anual pentru a încerca să câștige acest premiu, iar competiția dintre ei este uriașă. La Școala Gimnazială Nr.3, în acest an, barajul a avut trei elevi la egalitate de puncte.
Tinerii care vor merge, în acest an, la Disneyland din partea Școlii Gimnaziale Nr.3 au muncit din greu și spun că au avut speranța că vor câștiga, din momentul în care s-au înscris.
Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE