Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina|Dezvoltarea învățământului, o prioritate
22.02.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 234

Banii pe care Ministerul Educației îi acordă prin costul standard pentru un elev sunt puțini, iar nevoile unităților de învățământ sunt din ce în ce mai mari. Din această cauză, investițiile de dezvoltare în educație au reprezentat mereu o prioritate a Primăriei Slatina.


 Costul standard pe cap de elev nu acoperă suma necesară dezvoltării unei școli. De aceea, Primăria Slatina demarează constant proiecte pentru reparații, modernizări și investiții în domeniul educației. Și în acest an școlile vor beneficia de sume importante de bani din bugetul local, continuând, în acest fel, proiectele de dezvoltare ale învățământului local. Potrivit primarului Emil Moț, în 2024 au fost prinși bani pentru amplasarea de panouri fotovoltaice pentru eficientizarea energetică și pentru scăderea tarifelor la facturi.
Și pentru dotarea cu mobilier școlar și cu echipamente moderne au fost prevăzuți bani. Fie din fonduri europene sau din bugetul propriu, Primăria Slatina va achiziționa, în acest an, toate materialele necesare pentru dezvoltarea învățământului local și crearea unui ambient plăcut, prietenos și modern pentru elevii slătineni.
De altfel, Primăria Slatina a demarat în fiecare an proiecte pentru reparații, modernizări și investiții în domeniul educației, asigurându-se, astfel, un învățământ de calitate la standarde europene.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE