Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CNRGꟾ Clase redecorate, ambient prietenos
19.02.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 652

Orele la Colegiul Național „Radu Greceanu” din municipiul Slatina au devenit mai plăcute și chiar distractive, după ce pereții sălilor de clasă au fost redecorați de elevi. Tinerii au ales peisaje care îi inspiră, îi relaxează și creează un ambient plăcut, chiar dacă sunt la școală. Inițiativa aparține elevilor Nicolas Fulga și Tea Bărbulescu, care fac parte din consiliul elevilor de la „Radu Greceanu”.


 Au adus în sălile de clasă flori, copaci, soarele sau chiar marea. Vorbim despre elevii de la Colegiul Național „Radu Greceanu” din Slatina, care învață acum într-un mediu mult mai plăcut și prietenos. Cum au făcut acest lucru? Au redecorat sălile de clasă, astfel încât totul să pară mai viu și mai colorat.
Jumătate din clasele corpului principal de la „Radu Greceanu” au fost deja frumos pictate. Peisajele au fost alese chiar de elevi, cu ajutorul unui specialist.
Inițiativa celor doi elevi i-a inspirat și pe alți colegi, care își doresc o schimbare la clasa lor. Așa că proiectul continuă, iar alte săli de clasă vor prinde viață în perioadă următoare. În acest fel, tinerii nu doar că și decorează frumos și creativ clasele, dar își pun amprenta pe o filă din paginile de istorie ale Colegiului Național „Radu Greceanu”, și, de asemenea, își pot perfecționa cunoștiințele în arta picturii.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE