Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bobocii de la „Minulescu”, vizită la OLT Tv
16.02.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1249

O nouă clasă a Colegiului Național „Ion Minulescu” a vizitat studioul OLT Tv. Liceenii de clasa a IX – a au avut ocazia de a afla modul în care se fac știrile, dar și mai multe detalii neștiute despre viața de jurnalist. Tinerii au fost provocați, pe rând, să intre în pielea unui cameraman, unui reporter și chiar a unui invitat. Atmosfera a fost plină de bucurie, emoție și entuziasm, mai ales că întrebările și răspunsurile lor au generat dezbateri inteligente și diverse.


 Pe parcursul programului „Școala Altfel”, elevii clasei a IX-a de la Colegiul Național „Ion Minulescu” din Slatina au fost transportați în lumea palpitantă a producției media, având o experiență de neuitat la Televiziunea Olt TV. De la funcționarea camerelor de filmat și până la subtilitățile redactării și prezentării informațiilor, elevii au văzut cum se aduc știrile în fața micilor ecrane. Emoțiile copiilor au crescut, însă, atunci când au fost invitați să se aventureze în pielea unui reporter TV.
Cu entuziasm și zâmbetul pe buze, acești vizitatori au exprimat dorința de a se întoarce în universul Televiziunii Olt TV pentru a descoperi și alte aspecte captivante ale meseriei de jurnalist.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE