Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„P. S. Aurelian”, pe podiumul „Galei Excelenței”
16.02.2024
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 991

Elevii Liceului Tehnologic „Petre S. Aurelian” au fost premiați pentru performanțele obținute pe parcursul anului școlar anterior. Motivați de aceste rezultate, tinerii își doresc să continue pe drumul ales către excelență.


 Sute de elevi din Olt au adus cinste județului nostru și anul acesta, în urma rezultatelor obținute la concursuri și olimpiade la disciplina școlară preferată. Au fost ani întregi de pregătire și muncă, mărturisesc elevii, însă toate acestea nu ar fi fost posibile fără ajutorul profesorilor, care au reușit să îi atragă cu succes către a face performanță. În același timp, dascălii nu ar putea fi mai mândri de copiii care reușeșc să demonstreze tuturor cât de pricepuți sunt. Printre materiile premiate la „Gala Excelenței în Educație”, organizată de Consiliul Județean Olt a fost și alimentația publică.
Potrivit elevilor, odată obținut un premiu național, dorința de a continua pe acest drum este din ce în ce mai mare.
Drumul către performanță este adesea lung și anevoios, însă elevii de top ai județului nostru nu se vor opri aici. Cu toții așteaptă nerăbdători să urce pe podium și anul următor.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE