Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Înscrieri pentru "Știu și aplic"
15.02.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 374

Elevii de liceu din județul Olt vor avea ocazia să-și verifice cunoștințele și să își dezvolte competențe importante în domeniul securității și sănătății în muncă. Și asta pentru că au șansa să participe la etapa județeană a Concursului Național "Știu și aplic". Competiția este organizată de Inspectoratul Teritorial de Muncă Olt, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean.


 În scopul promovării în rândul tinerilor a disciplinei „Securitate şi sănătate în muncă”, Inspectoratul Teritorial de Muncă Olt și Inspectoratul Şcolar Judeţean vor organiza Concursul „Știu și aplic-securitatea și sănătatea în muncă se deprinde de pe băncile școlii”. Astfel, liceenii din județ se pot înscrie, în această perioadă, la etapa județeană a concursului găzduit de Liceul Tehnologic „Alexe Marin”.
Pregătirea tinerilor în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă înainte de intrarea pe piaţa muncii, prin dezvoltarea unui program educaţional menit să formeze o atitudine conştientă şi preventivă faţă de riscurile profesionale este principalul obiectiv al acestui concurs.

Prima probă a concursului „Știu și aplic-Securitatea și sănătatea în muncă se deprinde de pe băncile școlii” va fi teoretică, individuală, iar cea dea doua, practică, pe echipe. Ca de fiecare dată, pentru cei mai buni elevi, organizatorii oferă premii atractive.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE