Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Greceanu│Cum să îți alegi o carieră de succes
15.02.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 431

În săptămâna „Școala Altfel”, o experiență „altfel” pentru elevii mai mari de la Colegiul Național „Radu Greceanu” din Slatina. Au participat la un workshop susținut de un specialist venit de la București, care le-a vorbit despre orientarea în carieră. Tinerii au fost încântați să afle cum își pot gestiona timpul, cum pot găsi colaboratori importanți pentru proiectele lor și, mai ales, cum pot afla ce profesie li se potrivește.


 O adevărată lecție pentru viață despre timp, organizarea lui, stabilirea obiectivelor, a oamenilor importanți din viața noastră și, mai ales, despre alegerea carierei. Toate acestea, în cadrul unui workshop organizat pentru adolescenții de la Colegiul Național „Radu Greceanu” din municipiul Slatina.
Fie că s-au hotărât sau încă se mai gândesc cu privire la alegerea carierei, tinerii au fost încântați să afle cât mai multe informații, extrem de utile pentru ei.
La finalul workshop-ului, adolescenții de la „Radu Greceanu” au rămas cu o stare de spirit pozitivă și cu mai multă încredere în viitorul lor.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE