Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
A început simularea pentru Evaluarea Națională
04.12.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1990

Luna decembrie a venit cu primele teste adevărate pentru elevii clasei a VIII–a. Simularea județeană a examenului de Evaluare Națională a început cu proba la limba și literatura română. Elevii susțin că subiectele au fost ușoare, însă, emoțiile sunt cele care au pus câteva probleme. Chiar dacă a fost o simulare, aproximativ 90% dintre elevii înscriși au fost prezenți, cei mai mulți dintre absenți invocând motive medicale.


Astăzi, elevii claselor a VIII-a au susținut simularea pentru Evaluarea Națională, organizată la nivel județean. Cei aproximativ 3.000 de copiii din Olt, care vor termina gimnaziul anul acesta, și-au testat astăzi abilitățile la limba română. Simularea s-a desfășurat la fel ca cea națională și este extrem de benefică pentru a vedea nivelul de pregătire al copiilor, mai ales că, orele online și-au pus amprenta asupra cunoștințelor lor.
Copiii spun că subiectele au fost accesibile și se așteaptă la note cât mai mari. Singurele probleme ale elevilor au fost, însă, emoțiile.
Simularea județeană a examenului de Evaluare Națională va continua mâine cu proba la matematică. După elevii de a VIII – a vor urma emoțiile pentru cei de a XII – a, atunci când vor susține simularea de BAC.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE