Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CNIM|Au reînviat spiritul de român
28.11.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 568

Sute de elevi ai Colegiului Național „Ion Minulescu" au luat parte, astăzi, la o activitate comună desfășurată în colaborare cu Facultatea de Științe Sociale din Craiova. Tema principală a fost importanța zilei de 1 Decembrie, elevii fiind curioși și de subtilitățile Unirii, care nu se învață la școală. Scopul acțiunii a fost acela de a menține viu spiritul patriotic în rândul viitorilor adulți ai României.


Eveniment de marcă, astăzi, la Colegiul Național „Ion Minulescu" din Slatina. Sute de elevi au umplut amfiteatrul liceului pentru a asculta și pentru a afla detalii legate de Marea Unire, celebrată în fiecare an, la 1 Decembrie.
Sentimentul de mândrie națională se regăsește în sufletul tuturor românilor, fie că vorbim de cei din interiorul granițelor noastre, fie că ne referim la comunitățile de români din afara țării.
Activitățile Colegiului Național „Ion Minulescu” cu ocazia Zilei Naționale a României au fost lăudate și de primarul Slatinei, Emil Moț.
„Felicit inițiativa domnului director al Colegiului Național „Ion Minulescu”, Marius Perianu!
Elevi de toate vârstele sărbătoresc de astăzi, într-o atmosferă plină de mândrie și bucurie, Ziua Națională a României.
Cu entuziasm și emoție, aceștia îmbracă cu drag iile tradiționale românești, simbol al identității și istoriei noastre, intonând în fiecare zi de la ora 08:00 imnul de stat al României până pe data de 1 decembrie.”

Evenimentele de la CN Ion Minulescu au culminat cu un moment simbolic, atunci când oaspeții de la Universitatea din Craiova au semnat în cartea de onoare a liceului.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE