Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Eugen Ionescu”│Lumea poveștilor în culoare
27.11.2023
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 847

Zeci de copii au fost premiați astăzi la Școala Gimnazială „Eugen Ionescu”, pentru lucrările lor inedite de arte plastice. Lumea poveștilor a căpătat culoare, iar cele mai îndrăgite personaje ale copiilor au prins viață, pe hârtie.


Manifestările culturale din cadrul evenimentului „Zilele Eugen Ionescu” au luat sfârșit astăzi, cu premierea celor mai bune lucrări de arte plastice. Concursul „Costume – Persoane – Personaje” a însemnat o ocazie unică pentru zeci de copii de a păși în universul magic al poveștilor și de a crea cele mai frumoase picturi și desene. Peste o sută de participanți s-au înscris la ediția de anul acesta.
Cei mai buni elevi au fost premiați, într-un cadru festiv, la Școala Gimnazială „Eugen Ionescu”. Bucuroși să fie răsplătiți pentru meritele lor, micuții din clasele primare, dar și cei de gimnaziu, au pășit emoționați, pentru a-și lua premiile.
Fiecare elev a fost premiat cu diplome și cărți de povești, pentru a-i atrage cât mai mult pe copii către citit și literatură.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE