Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Porți deschise la „Eugen Ionescu”
22.11.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 189

Școala Gimnazială „Eugen Ionescu” și-a deschis larg porțile pentru toți prichindeii care vor urma cursurile aici. Sala de sport a fost locul de întâlnire între viitorii școlari și doamnele învățătoare. S-au cunoscut, s-au jucat și au făcut un tur al școlii, astfel încât micuții să fie deja obișnuiți cu atmosfera și spiritul „Eugen Ionescu”.


Zeci de prichindei au trecut pragul Școlii Gimnaziale „Eugen Ionescu”, în această dimineață, atunci când a avut loc evenimentul „Ziua Porților Deschise”. Manifestările au avut drept scop familiarizarea copiilor cu noua instituție de învățământ la care vor studia din toamnă. Sala de sport a fost locul de întâlnire, iar atmosfera a fost animată de cântece și jocuri interactive.
Copiii de clasa a IV - a ai școlii i-au învățat pe micuții de grădiniță cum să confecționeze mere din diferite materiale și le-au povestit despre ceea ce înseamnă Școala „Eugen Ionescu” pentru ei.
Școala Gimnazială „Eugen Ionescu” este una dintre unitățile de învățământ etalon ale județului Olt. Pentru anul școlar următor, însă, sunt prevăzute doar 66 de locuri, iar cursa pentru ocuparea lor este acerbă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE