Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Au început „Zilele Eugen Ionescu”
22.11.2023
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 383

Au început „Zilele Eugen Ionescu”. Concurs de recitări, desen, paradă de basm și teatru, toate se vor desfășura în această perioadă la școala slătineană, ce poartă numele părintelui dramaturgiei absurdului.


În această perioadă, se desfășoară „Zilele Eugen Ionescu”, un eveniment de tradiție ajuns la cea de a XXXIII-a ediție la noi în oraș. Manifestările dedicate marelui părinte al teatrului absurdului cuprind numeroase activități destinate copiilor, dar și iubitorilor de cultură de pretutindeni. La Școala Gimnazială „Eugen Ionescu”, evenimentul a început cu concursul de desen „Costume – persoane – Personaje”, desfășurat pe 21 noiembrie, și va continua zilele următoare cu multe alte surprize, până în data 27 noiembrie.
Concursul județean de recitări „Serile de sidef” va aduna zeci de copii pasionați de poezie și versuri, iar cei mai buni dintre ei vor fi premiați de Biblioteca Județeană. Pe 26 noiembrie, copiii vor intra în lumea basmului, participând la celebra paradă „La braț cu teatrul prin oraș”.
Evenimentul este organizat de școala slătineană ce poartă numele marelui dramaturg, împreună cu instituțiile de cultură slătinene.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE