Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Povești despre magia Disney Cup (VII)
25.09.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 241

Experiența de la Disneyland Paris a fost o premieră pentru câștigătorii Școlii Gimnaziale „Vlaicu Vodă”. S-au bucurat de toate atracțiile parcului de distracții, au admirat Parisul din Turnul Eiffel și de pe Sena și recomandă tuturor copiilor să învețe, pentru a avea parte de o excursie de vis.


 Au muncit din greu, și-au depășit toate limitele și au câștigat Disney Cup, concursul local de cultură generală organizat la Slatina. Astăzi am făcut cunoștință cu cei trei câștigători ai Școlii Gimnaziale „Vlaicu Vodă”, pentru care, excursia la Disneyland Paris, a fost o recunoaștere a muncii elevilor care au acumulat cunoștințe din diferite domenii.
Copiii au profitat din plin de cele trei zile în parcul de distracții. Atracția principală a fost Hollywood Tower, cunoscut de toți drept „Liftul groazei”.
Ediția din acest an a concursului de cultură generală Disney Cup, organizat de Primăria Municipiului Slatina, a adunat la start aproape o mie de elevi de clasa a V - a, a VI - a și a VII – a, din toate unitățile de învățământ din oraș.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE