Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Noi investiții la „Radu Greceanu”
25.09.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 390

Atunci când există un plan de management pe termen mediu și lung, apar și rezultatele. Este cazul Colegiului Național „Radu Greceanu”, care, în fiecare an, își proiectează atent investițiile în educație. Terenul exterior de sport a fost recent modernizat, iar, acum, se așteaptă banii pentru crearea a două laboratoare moderne: unul de științe, iar altul de limbi străine.


 Colegiul Național „Radu Greceanu” și-a propus pentru acest an calendaristic renovarea mai multor spații din liceu: terenul și sala de sport, curtea interioară, cantina, dar și crearea unei noi alei de acces pentru mașini. Aproape 90% din aceste obiective au fost și realizate, fiind vorba, acum, doar de câteva retușuri minore.
În acest moment, conducerea liceului așteaptă debutul oficial a două proiecte mari pe fonduri europene, ce au ca scop dotarea și modernizarea bazei materiale a școlii.
Toate aceste obiective sunt realizate cu sprijinul Primăriei Slatina, extinderea și dezvoltarea unităților de învățământ din oraș fiind una dintre prioritățile primarului Emil Moț.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE