Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
USAMV, 20 de generații la Slatina
25.05.2023
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 997

O nouă generație de absolvenți s-a bucurat astăzi de ceremonia dedicată lor și profesorilor care i-au îndrumat. Studenții de la Facultatea de Management și Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală - filiala Olt au marcat una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor, în cadru festiv, alături de profesorii lor.


 Zi de mare sărbătoare la Facultatea de Management și Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală, filiala Olt. O nouă promoție de studenți a absolvit cursurile acestei unități de învățământ superior.
La festivitatea de absolvire au participat decanul facultății din București, Toma Dinu, dar și reprezentanții autorităților locale și județene.
Pentru cei 74 de absolvenți din cea de-a 20-a promoție a Facultății de Management și Inginerie Economică din Slatina, această zi va rămâne o amintire plăcută, care marchează o nouă etapă în viața lor.
Emoții și mai mari pentru absolvenții de astăzi vor fi la sfârșitul lunii iunie, atunci când vor susține examenul de licență.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE