Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Grevă de avertisment în educație
15.05.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 207

Cadrele didactice din toată țara vor intra, mâine, într-o grevă de avertisment. În intervalul orar 11-13, profesorii nu își vor mai susține orele de curs, iar copiii vor fi doar supravegheați. Reprezentanții sindicatelor din educație spun că luni, 22 mai, vor intra și în grevă generală, părinții fiind îndemnați să nu își trimită copiii la școală.


 Haosul din educație începe să aibă consecințe vizibile. Criza din învățământ i-a adus pe dascăli până la limita suportabilului, fapt ce i-a determinat să dea startul mișcărilor de protest și grevelor. Motivele sunt vechi și multe, începând de la grila de salarizare și până la investițiile derizorii din domeniu.
Promisiunile venite din partea Ministerului Educației și ale Guvernului nu au fost respectate nici până în acest moment. De aceea, profesorii din toată țara vor organiza mâine o grevă de avertisment, iar luni, 22 mai, orele de curs vor fi suspendate din cauza grevei generale.
Greva generală va avea un termen nelimitat. Liderii de sindicat fac apel la părinți să își țină copiii acasă de la începutul săptămânii viitoare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE