Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Corp nou de clădire la Școala 11
16.03.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 915

Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu" din Slatina este una dintre unitățile de învățământ care vor beneficia de un corp nou de clădire. Potrivit proiectului, spațiul va fi folosit pentru amenajarea a șase săli de clasă, a unei bucătării, dar și a unui loc pentru „After School".


 Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu” continuă să se dezvolte. Rezultatele impresionante din ultimii ani, dar și investițiile care au fost realizate aici, au transformat unitatea de învățământ într-un adevărat pol magnetic pentru copii. Așa se face că, în acest moment, a devenit cea mai numeroasă școală din municipiul Slatina. Perspectivele de viitor sunt mari, fiind pregătite patru clase de pregătitoare, iar tendința pentru următorii ani este de creștere a numărului de copii înscriși. De aceea, Primăria Slatina a alocat, în acest an, fonduri semnificative pentru construirea unui nou corp de clădire.
Noul corp de clădire va fi folosit pentru dotarea a șase săli de clasă și a unei cancelarii, a unei bucătării și a unui spațiu dedicat special pentru After School.
Cheia succesului de aici este aceea că elevul este cel care îl alege pe profesor pentru a face performanță, nu invers, iar acest lucru le permite copiilor deschiderea de noi orizonturi și de depășire a tuturor limitelor.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE