Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Avantajele meseriilor de la „Economic”
09.03.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1300

Liceul Tehnologic „Petre S. Aurelian” a fost astăzi în prim plan. Cu ocazia Zilei Naționale a Meseriilor, elevii și profesorii au amenajat mai multe standuri de promovare pentru fiecare specializare în parte. Absolvenții clasei a VIII – a au trecut pe la fiecare stand și au putut face exerciții practice alături de viitorii lor colegi mai mari.


 Agitație mare, astăzi, la Liceul Tehnologic „Petre S. Aurelian”. Elevii și profesorii de aici au organizat o serie de activități de promovare a școlii și a specializărilor pe care le oferă. Pe lângă cursurile de liceu și de seral, Liceul Tehnologic „Petre S. Aurelian” are și cursuri de școală profesională și postliceală.
Avantajele oferite de specializările acestui liceu se observă în realizările copiilor. Vorbesc cu plăcere și cu pasiune despre meseriile pe care au ales să le învețe și spun că toate calificările reprezintă oportunități de viitor.
În ultimii ani, liceele tehnologice s-au bucurat de un real succes. Tot mai mulți absolvenți și-au găsit mult mai ușor un loc de muncă, imediat după ieșirea de pe băncile școlii.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE