Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Ștefan Protopopescu”│Calitate în educație
10.03.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 464

Educație cu rezultate pentru toți. Este ideea principală după care funcționează toate cadrele didactice de la Școala Gimnazială „Ștefan Protopopescu” din Slatina. Pe lângă rezultatele de excepție la concursurile și olimpiadele școlare, obiectivul principal al unității de învățământ este creșterea notelor și a gradului de promovabilitate la examenul de Evaluare Națională.


 Școala este locul în care toți elevii au acces la educație, iar profesorii sunt cei care trebuie să îi îndrume pe calea cunoașterii. Acesta este modul de lucru la Școala Gimnazială „Ștefan Protopopescu”, acolo unde atenția principală este canalizată pe obținerea de note cât mai mari la Evaluarea Națională.
În timp ce studiul cu majoritatea elevilor se concentrează pe examenele finale, cei care fac performanță sunt pregătiți intensiv pentru concursurile și olimpiadele școlare.
Școala Gimnazială „Ștefan Protopopescu” este una dintre unitățile de învățământ din Slatina care pun accent pe dezvoltarea personală și profesională a copilului. Pe lângă profesorii bine pregătiți, școala le oferă o gamă largă de cercuri atractive și activități extrașcolare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE