Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
ISU, spaima școlilor din Slatina?
23.02.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 125

Unitățile de învățământ din Slatina au dat startul lucrărilor de reparații și de modernizare a spațiilor neconforme cu normele ISU. Prezent în emisiune Ora de Educație, administratorul public al Slatinei, Cristian Cismaru, a explicat care sunt soluțiile și sumele de bani alocate pentru școlile din oraș, astfel încât, toate școlile să își obține avizele de funcționare.


 Siguranța elevilor este prioritatea tuturor unităților de învățământ din Slatina, în acest an. Unitățile de învățământ au prins în fila de buget foarte multe lucrări de reparații și de modernizări pentru a-și putea obține avizele de funcționare din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență. De aceea, Primăria Slatina, alături de pompierii olteni au creat echipe mixte de lucru, astfel încât copiii să fie protejați în timpul orelor de curs.
Problemele cele mai mari sunt la clădirile vechi, în care intervențiile capitale sunt imposibil de realizat.
Primăria Municipiului Slatina a cerut în fiecare an unităților de învățământ, câte un necesar de nevoi, mai ales în ceea ce privește obținerea avizelor de funcționare din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență și ale Direcției de Sănătate Publică.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE